ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ      Τάσεις      ΕΙΔΗΣΕΙΣ      TOUR OPERATORS      ΔΙΕΘΝΗ     

Η TUI ακυρώνει περισσότερες διακοπές στην Ισπανία και στα νησιά της - Προσθέτει σε Ελλάδα και Τουρκία

Για να αντιμετωπίσει ένα πιθανό μαζικό κύμα ακυρώσεων η TUI έχει προσθέσει άλλες 7 πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και την Τουρκία

Δημοσιεύθηκε στις

Photo:

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας της Ευρώπης, TUI, έχει επεκτείνει την ακύρωση όλων των διακοπών του Ηνωμένου Βασιλείου στις Βαλεαρίδες Νήσους και τις Καναρίους Νήσους έως τις 10 Αυγούστου και ΟΛΕΣ τις διακοπές στην ηπειρωτική Ισπανία έως τις 17 Αυγούστου.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε απάντηση στην αύξηση των ποσοστών κοραναϊού στη χώρα και στους επακόλουθους περιορισμούς της βρετανικής κυβέρνησης στα ταξίδια. Οι παραθεριστές που επιστρέφουν από την Ισπανία πρέπει τώρα να εισέλθουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Οι πελάτες θα μπορούν να ακυρώσουν και να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά, ή να τροποποιήσουν τις διακοπές τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ή σε νέο προορισμό και να λάβουν προτεραιότητα κράτησης. Όσοι βρίσκονται ήδη στις διακοπές τους θα συνεχίσουν όπως είχε προγραμματιστεί.

Για να αντιμετωπίσει ένα πιθανό μαζικό κύμα ακυρώσεων η TUI έχει προσθέσει άλλες 7 πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και την Τουρκία. Το Jet2 πρόσθεσε επίσης υπηρεσίες στη χώρα για να αντιμετωπίσει τη ζήτηση, δεδομένου ότι η Ισπανία εξαιρέθηκε από τον «ασφαλή» κατάλογο της κυβέρνησης.

Ο Andrew Flintham, Διευθύνων Σύμβουλος της Tui UK και της Ιρλανδίας, δήλωσε: «Καλούμε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να συνεργαστεί στενά με την ταξιδιωτική βιομηχανία και να αφαιρέσει την προσέγγιση στην καραντίνα και να εξετάσει την ταχεία εισαγωγή περιφερειακών ταξιδιωτικών διαδρόμων καιθώς η σύγχυση που δημιουργήθηκε αυτήν την εβδομάδα είναι επιζήμια για την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων και των πελατών στο ταξίδι. "

https://www.telegraph.co.uk/

Τo Tourism News είναι μια δημοσιογραφική ενημερωτική ιστοσελίδα η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού με σκοπό να παράσχει ενημέρωση στους επαγγελματίες του χώρου τόσο για τον ίδιο το χώρο όσο και για παρεμφερείς ή εξαρτώμενους κλάδους όπως ο επισιτισμός, οι αερομεταφορές, η συνολική οικονομία της χώρας κλπ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

Πόσα ΞΟΔΕΥΕΙ ο ΕΟΤ για διαφήμιση σε Google, Twitter, CNN, Travel Channel κλπ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

To State Department προειδοποιεί .. «Αποφύγετε όλα τα μη απαραίτητα διεθνή ταξίδια στην Ελλάδα»

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

Ο αποκλεισμός της Ισπανίας από τη Βρετανία δίνει προβάδισμα σε ΕΛΛΑΔΑ, Τουρκία και Ιταλία

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

Κάθετη πτώση 78% της κίνησης επιβατών στα αεροδρόμια

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

Απογοητευμένοι οι ξενοδόχοι για την ένταξη από το “παράθυρο” των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο «Τουρισμός για Όλους»

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6.8.2020

Πόρος: Τέλος τα πάρτι, κλείνουν μπαρ, λαϊκές αγορές, απαγορεύονται συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6.8.2020

Mια παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα, ο τουρισμός

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6.8.2020

Εκπτώσεις της τελευταίας στιγμής για να «σωθεί» ο τουρισμός τον Αύγουστο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 5.8.2020

85% κάτω τα έσοδα τον Ιούλιο - Βούλιαξε ο τουρισμός

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 5.8.2020

Με τεχνογνωσία... Ιμπιζα τα πριβέ πάρτι κορονοϊού στη ΜΥΚΟΝΟ!!