ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ      Τάσεις      ΕΙΔΗΣΕΙΣ      ONLINE TRAVEL AGENTS      ΔΙΕΘΝΗ     

Η Tripadvisor λανσάρει το εργαλείο “υγείας και ασφάλειας” για ξενοδοχεία

Η Tripadvisor κυκλοφόρησε μια νέα σειρά εργαλείων “Travel Safe” για να βοηθήσει τους καταναλωτές να βρουν τις πληροφορίες για την υγεία και την ασφάλεια. Σε πρόσφατη μελέτη το 84% δήλωσε ότι τα πιστοποιητικά καθαριότητας ή απολύμανσης είναι σημαντικά κατά την κράτηση μιας ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Δημοσιεύθηκε στις

Photo: lifo.gr

Η Tripadvisor κυκλοφόρησε μια νέα σειρά εργαλείων “Travel Safe” για να βοηθήσει τους καταναλωτές να βρουν, να φιλτράρουν και να επικυρώσουν τις πληροφορίες για την υγεία και την ασφάλεια, ώστε να αισθάνονται πιο σίγουροι για τις μελλοντικές ταξιδιωτικές τους επιλογές.

Τα χαρακτηριστικά Travel Safe είναι διαθέσιμα και στις 49 αγορές στις οποίες λειτουργεί το Tripadvisor και περισσότερες από 13.850 ιδιοκτησίες έχουν ήδη ενεργοποιήσει το σύνολο λειτουργιών.

Μια πρόσφατη μελέτη από το Tripadvisor διαπίστωσε ότι για τους καταναλωτές που σκέφτονται για μελλοντικά ταξίδια:

  • Περισσότεροι από εννέα στους 10 (92%) δήλωσαν ότι η καθαριότητα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή καταλυμάτων.
  • Περισσότεροι από οκτώ στους 10 (84%) δήλωσαν ότι τα πιστοποιητικά καθαριότητας ή απολύμανσης είναι σημαντικά κατά την κράτηση μιας ταξιδιωτικής εμπειρίας.
  • Σχεδόν οκτώ στους 10 (79%) δήλωσαν ότι είναι σημαντικό να επιδεικνύεται δημόσια η συμμόρφωση με τα κυβερνητικά πρότυπα ασφάλειας.

Πώς το Travel Safe βοηθά τους ταξιδιώτες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων:

Για ταξιδιώτες:

  • Λίστες ελέγχου υγείας και ασφάλειας: Αξιοποιώντας την εξειδίκευση από οργανισμούς δημόσιας υγείας και ενώσεις βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εστιατορίων μπορούν να μοιράζονται μέτρα ασφαλείας απευθείας στη λίστα Tripadvisor τους. Αυτές περιλαμβάνουν διαδικασίες υγιεινής, οδηγίες για τη χρήση μάσκας, πολιτικές κοινωνικής απόστασης και άλλα.
  • Φίλτρο αναζήτησης: Ένα νέο φίλτρο επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν εύκολα ποια ξενοδοχεία και εστιατόρια λαμβάνουν αυτές τις πρόσθετες προφυλάξεις ασφαλείας.

 

  • Σχόλια ταξιδιωτών: Η νέα φόρμα υποβολής κριτικών επιτρέπει στους χρήστες να επικυρώνουν τα μέτρα ασφαλείας και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με άλλους ταξιδιώτες.
  • Ερωτήσεις και απαντήσεις με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων: Εάν οι χρήστες εξακολουθούν να έχουν ερωτήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας τους.

Για ιδιοκτήτες:

  • Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να επιλέξουν μέτρα ασφαλείας που έχουν εφαρμόσει στην ιδιοκτησία τους, μεταβαίνοντας στη λίστα ελέγχου στο κέντρο διαχείρισης του Tripadvisor.
  • Η λίστα ελέγχου επιτρέπει επίσης στις ιδιότητες να υποβάλλουν μια περιγραφή κειμένου σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουν για την προστασία των πελατών, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων που επιστρέφουν σε πληροφορίες ασφάλειας στους δικούς τους ιστότοπους.


«Αν θέλουμε να ταξιδέψουμε ξανά στον κόσμο, οι ανάγκες ασφάλειας των καταναλωτών πρέπει να εκτιμηθούν και να αναγνωριστούν ως το μεγαλύτερο εμπόδιο για την κάλυψη του χάσματος εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκε από αυτήν την πανδημία», δήλωσε η Lindsay Nelson, επικεφαλής εμπειρίας και υπεύθυνος της εταιρείας Tripadvisor Inc.

Με την κυκλοφορία του Travel Safe, επιτρέπουμε στους ιδιοκτήτες να παρουσιάσουν τους τρόπους με τους οποίους βάζουν την υγεία και την ασφάλεια στην πρώτη γραμμή για να προστατεύσουν το προσωπικό και τους μελλοντικούς πελάτες τους. Όπως πάντα, υποβάλλοντας κριτικές, εκατοντάδες εκατομμύρια μέλη μας θα είναι ο καλύτερος έλεγχος και ισορροπία για να διασφαλιστεί ότι αυτές οι επιχειρήσεις τηρούν υπεύθυνα τις πολιτικές τους. "

«Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί αίρονται, οι επιχειρήσεις φιλοξενίας πρέπει να αναγνωρίσουν τις μεταβαλλόμενες προσδοκίες από τους καταναλωτές σχετικά με την ασφάλεια και την καθαριότητα», δήλωσε η Kanika Soni, επικεφαλής εμπορικών υπηρεσιών της Tripadvisor Inc.

«Γι 'αυτό το Travel Safe θα είναι ένα τόσο ζωτικό εργαλείο. Θα παρέχει στους καταναλωτές τις πληροφορίες και τη διαβεβαίωση που χρειάζονται όταν ταξιδεύουν, ενώ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χτίζουν εμπιστοσύνη επισημαίνοντας τα συγκεκριμένα μέτρα που λαμβάνουν για να διατηρήσουν τους πελάτες τους ασφαλείς. "

Τo Tourism News είναι μια δημοσιογραφική ενημερωτική ιστοσελίδα η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού με σκοπό να παράσχει ενημέρωση στους επαγγελματίες του χώρου τόσο για τον ίδιο το χώρο όσο και για παρεμφερείς ή εξαρτώμενους κλάδους όπως ο επισιτισμός, οι αερομεταφορές, η συνολική οικονομία της χώρας κλπ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 10.7.2020

Οι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που έλαβαν οικονομική βοήθεια λόγω κορονοϊού

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 10.7.2020

Πώς άνοιξε ξανά η Ισπανία για τον τουρισμό (BBC VIDEO)

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 10.7.2020

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας διχάζει τους Ισπανούς - “Άσχημα νέα για τον τουρισμό”

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 10.7.2020

Ξενοδοχεία στην Τουρκία γεμάτα χιλιάδες τουρίστες από την Ουκρανία

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 10.7.2020

Η πανδημία αλλάζει τα σχέδια διακοπών στις πέντε μεγαλύτερες αγορές για τον ελληνικό Τουρισμό

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 9.7.2020

Νέα ήθη .. Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους τουρίστες βγαίνουν χωρίς μάσκα σε Ίμπιζα και Μαγιόρκα!!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 9.7.2020

Η αγωνία για την έκβαση της σεζόν ανεβαίνει και στην Κρήτη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 9.7.2020

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την τουριστική κίνηση στη Ρόδο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 9.7.2020

Κέρκυρα: Οι ελπίδες για περιορισμό των απωλειών στους Άγγλους!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 9.7.2020

“Το καλοκαίρι της απογοήτευσης” γράφει (και) για την Ελλάδα η Handelsblatt