ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ      Τάσεις      ΕΙΔΗΣΕΙΣ      ΔΙΕΘΝΗ     

Συνάντηση Πούτιν και Aeroflot για το άνοιγμα των συνόρων - Πότε περιμένουν την πλήρη αποκατάσταση

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διαβεβαίωσε ότι οι περιφερειακές αρχές θα λάβουν αποφάσεις για την άρση αυτών των περιορισμών και ότι οι πολίτες μπορούν να αρχίσουν να οργανώνουν τις διακοπές τους.

Δημοσιεύθηκε στις

Photo:

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Aeroflot, Vitaly Saveliev, δήλωσε ότι δεν είναι σαφές πότε θα ανοίξουν τα σύνορα τους πολλές χώρες παγκοσμίως, όπως και η Ευρώπη, για τους υπηκόους τρίτων χωρών, συμπεριλαμβανομένων και των Ρώσων πολιτών για την καλοκαιρινή περίοδο.

Με τη σειρά του, ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας είπε ότι αν τα υπόλοιπα κράτη ανοίξουν τα σύνορα τους, τότε μέσω της Aeroflot και Pobeda θα γίνει  επανέναρξη των πτήσεων στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να υπάρξει αποκατάσταση της περσινής απόδοσης των διεθνών πτήσεων έως και το 80% μέχρι τον Δεκέμβριο και μέχρι τα τέλη του Μαρτίου της επόμενης χρονιάς, πλήρης αποκατάσταση της περσινής απόδοσης. Επιπλέον ο Vitaly Savelyev ανέφερε στον πρόεδρο ότι τα αεροσκάφη του ομίλου πριν την πανδημία, μετέφεραν 60,7 εκατομμύρια επιβάτες σε εσωτερικές και εξωτερικές πτήσεις, εκ των οποίων 10,3 εκατομμύρια ήταν στην αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.

Επιπλέον ο Γενικός Διευθυντής της Aeroflot υποσχέθηκε να ξεκινήσει τις εσωτερικές πτήσεις μέχρι το τέλος του 2020, υπό την προϋπόθεση να γίνει  άρση των  περιορισμών στους προορισμούς, γιατί πολλοί άνθρωποι αρνούνται να ταξιδέψουν, επειδή πρόκειται να λάβουν μέτρα καραντίνας. Έτσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον διαβεβαίωσε ότι οι περιφερειακές αρχές θα λάβουν αποφάσεις για την άρση αυτών των περιορισμών και ότι οι πολίτες μπορούν να αρχίσουν να οργανώνουν τις διακοπές τους. Ακόμα ανέφερε ότι σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις αναφέρουν τα σχέδιά τους για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Τέλος, ο Vitaly Savelyev ανέφερε ότι η επανέναρξη πτήσεων από την Κίνα προς την Ευρώπη πρόκειται να είναι πολύ κερδοφόρα, αφού υπάρχει μεγάλη ροή, περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπων.

Τo Tourism News είναι μια δημοσιογραφική ενημερωτική ιστοσελίδα η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού με σκοπό να παράσχει ενημέρωση στους επαγγελματίες του χώρου τόσο για τον ίδιο το χώρο όσο και για παρεμφερείς ή εξαρτώμενους κλάδους όπως ο επισιτισμός, οι αερομεταφορές, η συνολική οικονομία της χώρας κλπ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

Πόσα ΞΟΔΕΥΕΙ ο ΕΟΤ για διαφήμιση σε Google, Twitter, CNN, Travel Channel κλπ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

To State Department προειδοποιεί .. «Αποφύγετε όλα τα μη απαραίτητα διεθνή ταξίδια στην Ελλάδα»

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

Ο αποκλεισμός της Ισπανίας από τη Βρετανία δίνει προβάδισμα σε ΕΛΛΑΔΑ, Τουρκία και Ιταλία

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

Κάθετη πτώση 78% της κίνησης επιβατών στα αεροδρόμια

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 7.8.2020

Απογοητευμένοι οι ξενοδόχοι για την ένταξη από το “παράθυρο” των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο «Τουρισμός για Όλους»

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6.8.2020

Πόρος: Τέλος τα πάρτι, κλείνουν μπαρ, λαϊκές αγορές, απαγορεύονται συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6.8.2020

Mια παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα, ο τουρισμός

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6.8.2020

Εκπτώσεις της τελευταίας στιγμής για να «σωθεί» ο τουρισμός τον Αύγουστο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 5.8.2020

85% κάτω τα έσοδα τον Ιούλιο - Βούλιαξε ο τουρισμός

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 5.8.2020

Με τεχνογνωσία... Ιμπιζα τα πριβέ πάρτι κορονοϊού στη ΜΥΚΟΝΟ!!