ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ      Τάσεις      ΕΙΔΗΣΕΙΣ      ΔΙΕΘΝΗ     

To State Department προειδοποιεί .. «Αποφύγετε όλα τα μη απαραίτητα διεθνή ταξίδια στην Ελλάδα»

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν 150.000 θανάτους από το COVID-19, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συνιστά στους πολίτες να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα, όπου υπήρχαν 210 θάνατοι.

Δημοσιεύθηκε στις

Photo:

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν 150.000 θανάτους από το COVID-19, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συνιστά στους πολίτες να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα, όπου υπήρχαν 210 θάνατοι.

Οι περιπτώσεις έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα, η οποία εξακολουθεί να έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στον κόσμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας λόγω του πρώτου lockdown που άρχισε σταδιακά, το άλμα στα κρούσματα αποδόθηκε σε ανθρώπους που αψηφούν τα πρωτόκολλα υγείας και τουρίστες που φέρουν τον ιό.

Η συμβουλή Επιπέδου 3 που εκδόθηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) συνιστά στους ταξιδιώτες να «αποφεύγουν όλα τα μη απαραίτητα διεθνή ταξίδια στην Ελλάδα».

Η ανακοίνωση προτρέπει τους ανθρώπους που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να επισκεφθούν τον ιστότοπο της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα για περισσότερες πληροφορίες ή εάν έχουν απορίες, στη διεύθυνση gr.usembassy.gov.

Η Ελλάδα είχε απαγορεύσει τους Αμερικανούς τουρίστες λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων στις ΗΠΑ, τη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κόσμο.

https://www.thenationalherald.com/

Τo Tourism News είναι μια δημοσιογραφική ενημερωτική ιστοσελίδα η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού με σκοπό να παράσχει ενημέρωση στους επαγγελματίες του χώρου τόσο για τον ίδιο το χώρο όσο και για παρεμφερείς ή εξαρτώμενους κλάδους όπως ο επισιτισμός, οι αερομεταφορές, η συνολική οικονομία της χώρας κλπ